طرز تهیه نان تافتون به صورت خوشمزه و مجلسی

شنبه 11 اسفند 1397
18:05
فرزاد امیری

طرز تهیه نان تافتون

نان تافتون، طرز تهیه و پختن نان تافتون خوشمزه و داغ به صورت ساده و خانگی در منزل، نان تافته بدون خمیر مایه در ماهیتابه، naan taftoon
دستور پخت نان تافتون ساده در منزل و ماهیتابه به صورت خوشمزه

نان تافتون از نان های خوشمزه و سنتی می باشد و شما به راحتی می توانید این نان خوشمزه را به صورت خانگی در منزل درست کنید. برای تهیه این نان خوشمزه، نیازی با خمیر مایه نیست و شما به راحتی می توانید نان تافتون برای صبحانه خود درست کنید و به صورت گرم بخورید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن نان تافتون آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم نان تافتون را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید نان تافتون خوشمزه و گرم درست کنید و نوش جان کنید. در ادامه با آموزش درست کردن و پختن نان تافتون در خانه همراه بارونک باشید.

مواد لازم نان تافتون - 10 عدد
آردگندم ٣ ليوان
نمک نصف قاشق غذاخوري
بكينگ پودر ١ قاشق غذاخوري
روغن مايع ٤ قاشق غذاخوري
آب ١ ليوان كامل
مراحل تهیه نان تافتون

1. ابتدا آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مناسب باهم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم. سپس نمک اضافه می کنیم و بعدش روغن و در انتها آب اضافه می کنیم و بعدش با لیسک همه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود.

2. پس از آن دست مان را با روغن چرب می کنیم و خمیر را حسابی ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. توجه کنید بهتر است به هنگام پختن نان، خمیرتان را بعد از ورز دادن، چند مرتبه بلند کنید و محکم کف ظرف بکوبید. در این حالت اگر خمیرتان را هم کمتر ورز بدهید، مشکلی پیش نمیاد.

3. بعد از ورز دادن کامل خمیر، حالا روی ظرف خمیر پارچه می کشیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم. دقت کنید پارچه نباید به هیچ وجه به خمیر بچسبد.

4. بعد از استراحت دادن خمیر، حالا روی سطح کار خود کمی آرد می پاشیم و خمیر را به 10 چانه تقسیم می کنیم. بعد چانه ها را یکی یکی با وردنه باز می کنیم و هر چقدر خمیر نازک باشد نان بهتر بدست می آید. همچنین می توانید خمیر را به شکل دایره یا هر شکل دیگری که دوست داشتید برش دهید.

5. بعد از آماده کردن نان ها، حالا نوبت پختن آن هاست. برای این کار یک ماهیتابه نسوز بدون روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی داغ شد، نان را داخلش پهن می کنیم و وقتی یک طرف نان پخت، نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر نان هم بپزد. دقت کنید به محض اینکه نان را داخل تابه می گذاریم، شروع به حباب زدن می کند. یعنی اینکه نان در حال پختن است. فقط مواظب باشد نان ها را نسوزانید.

6. بعد از اینکه هر دو طرف نان به خوبی پخت، فوری آن را داخل پارچه میزاریم و روی آن را می پوشانیم تا گرم بماند و خشک نشود. امیدواریم از خوردن این نان تافتون خوشمزه و خانگی لذت ببرید.


[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
به وبلاگ وبلاگ جدید سرگرمی و تفریحی باران با مطالب آشپزی و بیوگرافی خوش آمدید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگ جدید سرگرمی و تفریحی باران است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]