طرز تهیه سالاد اندونزی

سه شنبه 24 مهر 1397
16:47
فرزاد امیری

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی ، طرز تهیه سالاد اندونزی ، روش تهیه سالاد اندونزی ، آموزش سالاد اندونزی ، مواد لازم سالاد اندونزی ، دستور تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی همانند سالاد ماکارونی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین سالاد ها می باشد که ظاهر بسیار زیادی دارد. سالاد اندونزی از سالاد های خارجی در کشورمون است و با روش و موادی تهیه می شود که با ذائقه ما ایرانیان سازگار است و همانند یکی از گزینه های سالاد بار رستورانها و هتل هاست. در این آموزش آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید سالاد اندونزی خوشمزه و لذیذ برای 5 نفر درست کنید.

مواد لازم سالاد اندونزی
کلم برگ سفید ۲ پیمانه
کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
کالباس نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
هویج ۲ عدد
خیار شور ۴ عدد
سس مایونز نصف پیمانه
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه سالاد اندونزی

ابتدا کلم برگ های قرمز و سفید را که از قبل شسته و آبکش کرده ایم به صورت رشته های بسیار ظریف و باریک برش می زنیم و داخل ظرفی مناسبی می ریزیم. البته می شود سالاد اندونزی را تنها با کلم سفید هم درست کرد ولی برای زیباتر شدن سالاد از دو رنگ کلم استفاده می کنیم.

در این مرحله اگر نخود فرنگی و ذرت را به صورت خام در منزل خود دارید می توانید آن ها را پس از آبپز کردن به ظرف کلم ها استفاده کنید در غیر اینصورت از کنسرو آماده نخود فرنگی و ذرت استفاده کنید. هویج ها را هم به صورت جداگانه آبپز کنید و بعد از رنده کردن به مواد سالاد اندونزی اضافه کنید.

خیارشو را هم با رنده به صورت متوسط روی مواد دیگر سالاد رنده می کنیم تا داخل سالاد به خوبی دیده شود. بعد کالباس ها را هم به صورت نواری و نازک برش بزنید و به مواد ددیگر سالاد اضافه کنید. البته با توجه به ذائقه خود می توانید کالباس ها را بعد از سرخ کردن به سالاد اضافه کنید.

سپس سس مایونر را به همراه نمک و فلفل و چند قاشق سرکه سفید به سالاد اضافه می کنیم دقت کنید که مقدار سس نباید به اندازی باشه که کف ظرف سالاد جمع شود باید در حدی باشد ک مواد سالاد را کاور کند و سرکه را برای تعادل در مزه ها به سالاد اضافه می کنیم و نباید به حدی باشد که سالاد ترش نشود من دو قاشق غذاخوری ریختم.

در انتها همه مواد سالاد اندونزی را به خوبی باهم مخلوط می کنیم و روی ظرف را با یک محافظ غذا می پوشونیم یا اینکه سلفون می کشیم و برای 2 ساعت در یخچال قرار بدهید تا همه مواد سالاد اندونزی خنک و مزه دار شود و بعد سرو می کنیم.


[ بازدید : 70 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
به وبلاگ وبلاگ جدید سرگرمی و تفریحی باران با مطالب آشپزی و بیوگرافی خوش آمدید
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگ جدید سرگرمی و تفریحی باران است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]